Als Agile Coach met expertise in Scrummaster- en Product Owner-training ben je verantwoordelijk voor het bevorderen van Agile-werkwijzen en het faciliteren van de groei en ontwikkeling van Scrummasters en Product Owners binnen de organisatie. Je neemt zelf actief de rol van Scrummaster op in een team en fungeert als mentor voor collega Scrummasters en Product Owners.

Duur van project: 1 jaar (verlengbaar)

Locatie: Melle

Solliciteren voor : 20/11/2023

Code: FLU003016

Verantwoordelijkheden:

Hiervoor zal je volgende kerntaken opnemen:

– Agile Coaching: Je biedt coaching en begeleiding aan teams en individuen in de implementatie van Agile-werkwijzen en Scrum-methodologie.
– Scrummaster Training: Je ontwikkelt en geeft trainingen voor Scrummasters binnen de organisatie. Deze trainingen omvatten de kernconcepten van Scrum, Agile-principes en best practices voor Scrummasters.
– Product Owner Training: Je ontwikkelt en levert trainingen voor Product Owners, waarin de focus ligt op het begrijpen van de rol, het beheren van de productbacklog en het effectief werken met Scrum-teams.
– Scrummaster Rolvervulling: Je neemt actief de rol van Scrummaster op in een van de Agile-teams om hands-on ervaring op te doen en de implementatie van Scrum-praktijken te ondersteunen.
– Mentorschap: Je fungeert als mentor voor collega Scrummasters en Product Owners. Dit omvat regelmatige coachingssessies, het bieden van advies en het delen van best practices.

Profiel:
 • – Aantoonbare ervaring als Agile Coach en Scrummaster.
  – Certificeringen in Agile en Scrum
  – Uitstekende communicatie- en presentatievaardigheden.
  – Vermogen om trainingen te ontwikkelen en te leveren is een must.
  – Sterke coachingsvaardigheden en het vermogen om anderen te inspireren en te begeleiden.
  – Inzicht in Agile-principes en Scrum-methodologie.
  – Vermogen om in een teamomgeving te werken en effectief samen te werken met diverse belanghebbenden.

  OPMERKING: Voor volgende vaardigheid is “projectwerking” niet van toepassing:
  – Aantoonbare ervaring met Agile projectwerking (SCRUM) + agile waarden en principes

Aanbod:
 • Unieke kans om uw mensen en coachingsvaardigheden te combineren met technische knowhow in een wereldwijde organisatie
 • Mogelijke internationale reizen, afhankelijk van de missie Fulltime functie (40u) Zeer competitief loonpakket, waarbij het accent ligt op de individuele situatie en behoeften aan secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Mogelijke keuzes: hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, ecocheques, cadeaubonnen, auto, tankkaart, 13de maand, enkel/dubbel vakantiegeld, volledig gefinancierd internet/TV/vast/mobiele telefonie, gsm, laptop, IT-benodigdheden,…
 • Thuiswerken wordt gefaciliteerd afhankelijk van de missie Mogelijke deelname aan het bedrijf & jaarlijkse resultaatbonus