Core-Origins: putting our staff and clients first in IT.|info@core-origins.com

Assets Fluvia begeleiding Project Management

Assets Fluvia begeleiding Project Management

Location: Guldensporenpark 52, 9820 Merelbeke, België

Number of people 3

Desired start date 04/11/2019

End date 31/10/2020

Some technical specifications required

 

Description

Het Programma Fluvia staat in voor de integratie van Fluvius tot een geharmoniseerd bedrijf. Dit zowel op gebied van cultuur als processen en systemen.
De projectleiding Fluvia Assets tekent daarvoor de nieuwe processen uit voor investeringswerken, onderhoudswerken, exploitatiewerken en aansluitingswerken. De projectleiding heeft dringend nood aan methodologische begeleiding en hands on ondersteuning bij het opleveren van de Business deliverables.
De processen zijn op L2 level uitgewerkt en dienen verdiept te worden tot L4.
De Business requirements dienen gedetailleerd uitgewerkt.
Dit alles in samenwerking met Business Process Analisten, ICT architecten, Lean Coaches en Functionele Analisten

 

Technical context

Integratieprogramma met ERP implementatie (GIS en SAP) op kritisch pad.
De Business Processen en requirements zijn de bleuprints voor de ICTbouwteams, de latere testing, opleiding en uitrol. Deze dienen in lijn met de klantgerichte strategie, lean en duurzaam uitgetekend en gedocumenteerd te worden.
Het ICT landschap en tooling zijn vastgelegd : ESRI / SAP , JIRA, Confluence
De procesmethodologie is Prince2agile

 

Business context

Vorig jaar fuseerden Eandis en Infrax tot Fluvius, een Vlaams multi-utility bedrijf dat instaat voor het beheer van distributienetten voor elektriciteit en aardgas, openbare verlichting, telecomnetwerken en riolering.
Een logisch gevolg van deze fusie is een uniformisatie en ontwerp van de processen en methodieken uit beide werkmaatschappijen op vlak van asset management, zodat de Fluvius strategie kan doorvertaald worden in lange termijn plannen voor het uitbreiden, vervangen en onderhouden van onze netwerken en het nieuwe bedrijf tevens ingericht wordt om deze plannen met zijn 5300 medewerkers een concrete invulling te geven en ze te evalueren i.f.v. de vooropgestelde resultaten.

If interested contact us on recruitment@core-origins.com

By | 2019-10-10T13:07:38+00:00 October 10th, 2019|0 Comments

Leave A Comment